We like to thank all guests for visiting us in the past years.  We hope to see you again in 2020. Conny & Ad & Team.               

Blijfbij  Mei  2013

Wat een feest in Nederland jl 30 april. In Conny’s werd door veel Nederlanders de inhuldiging live bekeken. Een mooie koning en een mooie koningin.

Voor het personeel was deze dag een mooie try-out. Zeker ’s-Avonds was het erg druk en kon het werksysteem worden uitgeprobeerd. Dit is belangrijk, daar er in de bediening gewerkt wordt met 2 nieuwe hulpjes: Mehmet en Serdar. Voor hen is het belangrijk te weten wat te doen.

De rest van het personeel is hetzelfde en u zult alle bekende gezichten weer zien dit jaar.

Het is uitzonderlijk warm in Side en geheel Turkije. We hebben dik boven de 30 graden en ook in avonduren is het heerlijk toeven aan een tafeltje in de buitenlucht. De vooruitzichten zijn goed. Het zwembadwater heeft reeds 24 graden en is aangenaam om in te zwemmen. Het zijn temperaturen voor eind mei.

April was een rustige maand, met een aantal uitschieters. We denken dat de oorzaak te wijten is aan het vroege tijdstip van Pasen dit jaar. Nu in mei is het een flinke verandering. Het is lekker druk en het hotel zit tot en met  15 oktober goed gevuld.

Met ingang van 11 mei zijn we begonnen  met de Show-Avonden op zaterdag. Afwisselend een  REVUE-Show en de YOGA SHAKRA SHOW (een oude bekende). 

Met ingang van 14 mei zijn we begonnen  met LIVE MUSIC op dinsdagen en zondagen. We hebben een leuk duo (Man en vrouw) gecontracteerd en zij brengen lekkere muziek. Jazzy, Easy Listning, Cocktail Muziek. Lekker achterover in de luie stoelen en genieten van goede muziek.

Donderdags blijft het zoals vanouds: Karaoke

Er zijn weer vele bekenden geweest en vele bekende gasten gaan dit weekend hun opwachting maken. Het is en wordt weer gezellig!! 

Side News

25 & 26 mei  AIRSHOW

Conny & Ad & Team

 

stock-photo-book-now-button-isolated-d-i