We like to thank all guests for visiting us in the past years.  We hope to see you again in 2020. Conny & Ad & Team.               

Stay - Tuned                                12 - 03 - 2013

Lang geleden dat we een blijbij hebben gepubliceerd. We zijn in januari 3 weken weggeweest en daarna hebben we in februari nog genoten van onze laatste maand rust. Februari was erg nat dus veel binnengezeten. In januari was er een heuse tornado in Side en wij hadden geluk dat deze net langs ons heen ging. Helaas hebben diverse complexen veel schade opgelopen en zijn er diverse daken stuk gewaaid. Deze tonado ging gepaard met hevige regenval. Zoals nog steeds hier het geval is, verdween de elctriciteit voor 36 uur en dientengevolge werkten de afwateringspompen niet, zodat ook veel complexen onder water kwamen te staan.

Zo ook in februari waren er hoosbuien en vaak stroomuitval. Gelukkig hebben wij weinig schade opgelopen, behoudens een boom van de buren die onder de wind bezweek en door onze schutting viel.

Momenteel is het weer prachtig en zijn we begonnen met het elk jaar terugkerende werk om Connys weer open te maken. Op 25 maart as. Openen we weer de deuren. Tot 31 maart zijn we alleen met het restaurant geopend vanaf 16:00 uur. Vanaf 31 maart zullen we ook overdag geopend zijn, daar het Pasen is. Vanaf April zijn we ook weer open met het hotel.

Tijdens de 2 Paasdagen serveren wij vanaf 10.30 een Paasbrunch en hebben we een speciaal Paasmenu voor de avonden.

 

Op 30 maart staat onze speciale  PAASHAZENAVOND  op het programma. Deze zaterdagavond is reeds bekend onder vele gasten en traditiegetrouw sluiten we dan het eerste fust aan en zal het bier voor de helft van de prijs zijn. Ook Wijn zal tegen een sterk gereduceerde prijs per fles worden aangeboden. Deze avond serveren wij een heerlijk 3-gangenmenu voor de prijs van 15,- Euro

 

Zoals al gezegd zijn we begonnen met schoonmaken, verven en kleine reparaties. Alle badkamers krijgen een nieuwe cabine met lage instap. In de keuken is een nieuwe afzuiginstallatie geïnstalleerd, die 3000 m3 lucht ververst in 1 uur.

Verder zijn er wat aanpassingen in het menu en zal de bar onder nieuw meubilair krijgen. We hebben dit jaar nieuwe barkrukken met leuning en loungefauteuils. Na het eten een kopje koffie en een drankje en lekker uitbuiken in de makkelijk zittende fauteuils. Ook gaan we ons verder specialiseren op de Cocktails.

Ismail en Sheref zijn al begonnen en de rest van de crew gaan rond de 15-e maart hun opwachting maken. 

Als eerste dit jaar hebben we de bar in orde gemaakt om de verjaardag van Conny (10 Maart) te kunnen vieren. Het was erg gezellig en het vrouwtje is weer een jaar ouder.

                                            GEFELICITEERD

In Side is weinig gebeurd deze winter. De gemeente Side zal per april 2014 komen te vervallen. Alles wordt samengevoegd met Manavgat en dit wordt dan 1 grote gemeente met daarin alle kleine vroegere gemeentes.

Wij wensen iedereen gezondheid toe en tot in het seizoen

                                                                                                                                                                                                           Conny & Ad & Team

stock-photo-book-now-button-isolated-d-i