We like to thank all guests for visiting us in the past years.  We hope to see you again in 2020. Conny & Ad & Team.               

Stay - Tuned  April 2013.

 

Conny’s is weer geopend.

Op 25 maart j.l. zijn we weer gestart met het nieuwe seizoen. Helaas is het nog erg rustig, maar we vullen de tijd met de nog resterende klusjes.

Dit jaar zijn alle douches in de kamers vervangen en hebben ze een lage instap. In de keuken is een nieuwe afzuiginstallatie geplaatst en de bar heeft een nieuwe inrichting:

Barkrukken die erom vragen om erop te gaan zitten en 20 loungefauteuils, om lekker achterover liggend te genieten van een drankje. 

Op 24 maart hadden we de traditionele  Paasparty  in het huis van Helle, Stig en Michael. Deense vrienden die naast ons wonen en al 5 jaar op rij deze happening verzorgen. Eten en drankjes vanuit Denemarken. Heerlijk. Na 10 uur snacken en drinken konden we de volgende dag nagenieten van een flinke kater. Geweldig

Op 30 maart hadden we onze Paashazen Avond. Deze traditie bestaat ook al weer 5 jaar en Connys begint dan officieel aan het seizoen. We zijn blij om alle bekenden weer te zien en dat vieren we deze avond met een goedkoop 3-gangen menu, Bier halve prijs en speciale aanbiedingen van flessen wijn. De avond werd omlijst met een swingende live band.

Het was erg druk en vele gasten weten dat Connys weer geopend is.

De eerste gasten voor de kamers gaan de 4-e april weer hun opwachting maken.

We hebben 4 weken geverfd, gerepareerd en gepoetst en Connys straalt weer en is klaar voor SEIZOEN  2013

Laatste nieuws:
Het hotel tegenover ons (Aral) is verkocht en de nieuwe uitbaters beginnen half oktober met het bebouwen van het lege grondstuk. Een nieuw hotel zal verrijzen dat half april 2014 de deuren zal openen. Nog meer leven in onze hoek.

Groet weer aan iedereen en tot ziens in Connys

 

stock-photo-book-now-button-isolated-d-i